Zlatan: ”Det enda jag ångrar är...”

Foto: Fint att spela under Mourinho.
FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att tala sig varm om José Mourinho.

Inför onsdagens drabbning herrarna emellan berättar PSG-stjärnan att han grämer sig över en tid som blev för kort.

– Det enda jag ångrar är att vi endast var tillsammans ett år, säger han till Telefoot.

Precis som förra säsongen gör Zlatan Ibrahimovic upp med sin tidigare chef i Champions League. José Mourinho och hans Chelsea tar emot Paris SG på Stamford Bridge på onsdag och det är fördel för London-klubben efter 1-1 i Paris.

Förra säsongen kunde Zlatan inte spela i returmötet som följd av en lårskada. I år kommer han att starta i åttondelsfinalen.

Succésäsong

För svensken är det en speciell match. Han spelade en säsong under Mourinho under tiden i Inter. Under den säsongen vann han Serie A-titeln, blev skyttekung med 25 mål, Årets spelare i Italien, Årets utländska spelare och Årets mål.

Sedan såldes Zlatan till Barcelona för 46 miljoner euro och Samuel Eto'o. Men Inter klarade sig utan svensken och vann trippeln – inklusive en Champions League-titel – den följande säsongen.

Krashade intervju

Inför onsdagens match beklagar sig nu Zlatan över att det bara blev just en säsong tillsammans med Mourinho.

– Jag hade en fantastisk tid med med José. Vi arbetade tillsammans ett år i Inter. Känslan var fantastisk mellan oss och det enda jag ångrar är att vi endast var tillsammans ett år, säger Zlatan till Telefoot.

Trots uttåget i fjol passade PSG-stjärnan på att krascha Mourinhos intervju med Chelsea TV för en kram och en lyckhälsning.  

Hans kontrakt med PSG löper ut nästa sommar.

ARTIKELN HANDLAR OM