David Luiz: ”Jag är inte arrogant men...”

FOTBOLL

Nye PSG-stjärnan självsäker inför säsongen

1 av 5

David Luiz har stängt karriärens Chelsea-kapitel och startat på ny kula i Paris SG.

Nu skickar han en känga till José Mourinho som ”inte ville ha honom”.

– Paris betalade väldigt mycket för mig, säger brassen.

Övergången slog ner som en bomb inför VM i somras. Brasilianske mittbacken David Luiz var klar för Paris SG. Den franska huvudstadsklubben betalade hisnande 550 miljoner kronor för att få loss honom från Chelsea.

London-klubbens tränare José Mourinho konstaterade att laget skulle bli starkare utan Luiz – och att han endast skulle saknas för sin personlighet utanför planen.

Nu svarar den nyblivna PSG-stjärnan.

– Jag måste tro att Chelsea eller vilket annat lag som helst hade saknat mig. Jag är inte arrogant men jag är självsäker när det kommer till min egen förmåga, säger Luiz enligt Espn.

”Vill verkligen ha mig”

Brassen debuterade för PSG i en träningsmatch mot italienska Napoli i måndags och därmed har prislappen börjat betalas av.

– Paris betalade väldigt mycket för mig så har uppenbarligen en stor tro på mig. Det är fint att spela för en klubb som verkligen vill ha mig och där de visar att de tror på mig.

Luiz konstaterar också att Champions League-titeln är precis lika trolig att hämta i Paris – som i någon annan toppklubb.

– Jag har lika stor chans att vinna de största europeiska titlarna här som jag hade i Chelsea eller hos några andra klubbar.

ARTIKELN HANDLAR OM

Ligue 1