Bruce och Poyet rök ihop vid bänken

FOTBOLL

Delad pott mellan Hull och Sunderland.

Vid sidan av planen var det irriterat mellan tränarna Gus Poyet och Steve Bruce.

– Det är vuxna män som beter sig som barn, säger Bruce till BBC.

Situationen började med att Sunderland-mittfältaren Jack Rodwell fick gult kort av domaren Mike Dean. Managern Gus Poyet blev förbannad och började skrika på domaren, som valde att visa upp honom på läktaren.

Men innan managern lämnade gräset gick han fram till Hulls manager Steve Bruce och sa några ord – vilket retade upp britten.

Försökte attackera honom

Bruce blev ursinnig på Poyet, och försökte attackera honom. Poyet gick upp mot läktaren, men reagerade på något som Bruce sade och vände sig om. Flera ledare och fjärdedomaren fick gå emellan för att inte de två tränarna skulle börja slåss.

– Det är sådant som händer. Jag tror att jag ska låta Gus Poyet förklara situationen. Jag vet inte vad jag hade med saken att göra. Han får klara vad som hände, säger Bruce enligt BBC.

– Det är vuxna män som beter sig som barn. Det händer i stora matcher.

”Jag är gammeldags”

Poyet menar att han blev utvisad för att han sparkade på kylväskan där laget förvarar vattenflaskor.

– Att flaskorna flög ut hjälpte inte mig. Jag vet att det inte ser bra ut, men det är inget att oroa sig för. Jag föredrar att inte säga något jag kommer få ångra, säger Poyet till BBC.

– Jag är gammeldags. Det som händer på planen stannar på planen.

Hull tog ledningen i matchen efter en kvart när Dame N'Doye tryckte in 1-0 bakom Costel Fane Pantilimon i Sunderlands målbur. Med kvarten kvar av matchen kvitterade Jack Rodwell för bortalaget.

Sebastian Larsson lirade hela matchen för Sunderland.

ARTIKELN HANDLAR OM