Mourinho: ”I juli är jag tränare igen”

FOTBOLL

Orden som talar för flytten: ”Jag har saknat det”

1 av 2 | Foto: José Mourinho.

Louis van Gaal ut – José Mourinho in?

I går möttes Mourinho och Manchester Uniteds styrelseordförande David Gill i Mexiko.

– I juli är jag tillbaka som tränare, säger Mourinho.

Manchester United ser ut att missa Champions League-spel vilket kan vara slutet på Louis van Gaals tid som tränare i klubben.

I bakgrunden har José Mourinho nämnts som nederländarens efterträdare och nu verkar nya steg ha tagits i affären.

”Jag har saknat det”

I går, i samband med en uppvisningsmatch i Mexiko, förklarade Mourinho att han snart är tillbaka på tränarbänken hos en klubb igen.

– Det är klart att jag saknat det, men i juli är jag tillbaka som tränare igen. Vi är i maj nu och maj till juli är ingenting. Just nu ska jag fortsätta njuta och umgås med min familj, men i juli är jag tillbaka, säger Mourinho enligt AP.

På plats i Mexiko fanns även den förre styrelseordföranden – numera styrelseledamoten – i Manchester United David Gill. Mourinho förnekar dock att en flytt är klar.

– Jag vet inte. Jag vet ingenting om det faktiskt, säger portugisen.

”Känner till alla spelare”

Om Mourinho tar över Manchester United väntas affären bli officiell först i slutet av juni. Mourinho anser dock att det inte skulle påverka hans chanser att värva spelare i sommar.

– Scouting sker hela året. Inte ens i EM sker det mirakel och du hittar nya talanger. Vi känner till alla spelare så det handlar bara om att hitta de som passar ditt lag.