Premier League

James Beattie och Tony Pulis i bråk

Av: 

Johan Linderstam

FOTBOLL

Rök ihop i omklädnings- rummet efter förlust

Det blev livat i Stokes omklädningsrum efter att klubben förlorat bortamatchen mot Arsenal i lördags.

Enligt The Guardian började anfallaren James Beattie och tränaren Tony Pulis slåss – och chockade lagkamrater tvingades gå emellan.

Det var inte direkt muntert i Stokes omklädningsrum efter förlusten mot Arsenal (0–2) i lördags.

Tränare Tony Pulis var vansinnig efter matchen och beordrade spelarna till extraträning hemma i Stoke på måndagen – men den ordern fick James Beattie att tända på alla cylindrar.

Skulle hålla i julfesten

Anfallaren var nämligen ansvarig för Stoke-spelarnas årliga julfest som skulle hållas i London efter Arsenal-matchen, en fest som var inbokad sedan flera veckor och som skulle efterföljas av två lediga dagar, men extraträningen skulle sätta käppar i hjulet för den planerade tillställningen.

Enligt The Guardian talade Beattie för alla spelarna när han påpekade att det var överenskommet att de kommit överens om ett par dagars ledighet, men tränare Pulis uppskattade inte Stoke-anfallarens utlägg.

Pulis blev rasande

Pulis uppges i stället ha blivit rasande på Beattie och attackerat 31-åringen med slag som Beattie sedan besvarade. Chockade lagkamrater tvingades sedan emellan, men en källa säger till tidningen att bråket inte upphörde förrän klubbens massör slet bort Pulis från situationen.

James Beattie kom till Stoke i januari tidigare i år och ska tidigare ha haft en god kontakt med Tony Pulis, men nu spekuleras det i att han vill lämna klubben i januari.

Säsongen 2009/10 har varit tung för engelsmannen som bara gjort mål på en av femton matcher.

Stoke har meddelat att de ska göra en intern undersökning om incidenten.

Fotnot: The Guardian meddelar nu att James Beattie var den enda Stoke-spelaren som inte dök upp på måndagens träning. Det är ännu oklart varför han uteblev.

ANNONS

Stor dramatik eller promenadseger? Tippa veckans toppfotboll och se om du fixar 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Premier League