”Torres kommer spela mot Pool”

FOTBOLL

Ancelotti: Tror inte det blir några problem

Foto: GETTY IMAGES
Fernando Torres på första träningen med Chelsea.

Lita på att det kommer att bli livat på söndag när Liverpool gästar Chelsea.

Hemmatränaren Carlo Ancelotti säger att han planerar att låta nyförvärvet Fernando Torres göra debut mot sin förra klubb.

– Om han inte har några problem kan han spela och jag tror inte att han har några problem, säger Ancelotti enligt BBC.

För tre dagar sedan var Fernando Torres Liverpools kanske störste stjärna och fansens kelgris. Numera är spanjoren den dyraste spelaren i Premier League någonsin och tränar med Chelsea samtidigt som Pool-fansen bränner hans tröja. Redan på söndag möts de öga mot öga.

”Blir inga problem”

Chelsea manager Carlo Ancelotti sade efter tisdagens seger mot Sunderland att han planerar att spela med Torres i söndagens match mot Liverpool.

– Vi ska testa honom i morgon och dagen efter det. Om han inte har några problem kan han spela. Men jag tror inte att det blir några problem heller eftersom han spelade med Liverpool förra matchen och gjorde bra ifrån sig, sade Ancelotti enligt BBC.

”Han är ingen målvakt”

Frågan många ställer sig är nu hur italienaren ska använda sitt svindyra nyförvärv. Didier Drogba är Chelseas bäste målskytt i år men överglänstes av anfallskollegan Nicolas Anelka mot Sunderland.

– Jag vet mycket väl att han (Torres) inte är en målvakt, han är inte en försvarare, han är inte en mittfältare – han är en anfallare och han kommer att spela som anfallare, sade Ancelotti.

– Han har inga problem med att spela med Drogba eller med någon annan anfallare. Vi kanske spelar med två anfallare och en diamant på mittfältet, men det är inga problem. Vårt system förändras inte så mycket.

ARTIKELN HANDLAR OM