”Det är patetiskt och en ren lögn”

FOTBOLL

Joe Jordan slår tillbaka

Gennaro Gattusos agent hävdar att Tottenhams manager Joe Jordan provocerade mittfältaren genom att fälla nedsätta kommentarer om italienare innan bråket Champions League.

Det förnekas nu bestämt av 59-åringen.

– Det är patetiskt. En ren lögn, säger Jordan till Daily Mail.

Gennaro Gattuso riskerar straff för osportsligt uppträdande sedan han skallat Tottenhams tränare Joe Jordan under tisdagens möte i Champions League. Gattusos agent försvarar i sin tur sin adept och sade att 33-åringen blivit provocerad av Jordan.

”Ur hans fantasi”

Enligt agenten fällde Jordan nedsättande kommentarer om italienare vilket föranledde Gattuso vredesutbrott. Det förnekas nu av tränaren.

– Det är patetiskt. En ren lögn och ganska patetiskt, säger Jordan till Daily Mail.

– Det är något ur hans fantasi och, får jag säga, inte en särskilt bra fantasi heller. Om han vill försöka förklara sitt beteende trodde jag att han skulle komma med något bättre än det där.

”Jag älskar Italien”

Jordan spelade själv för Milan 1981-83 och för Chievo Verona säsongen efter.

– Jag älskar Italien och är väldigt fäst vid folket. Milan är en exceptionell klubb och jag ser mig själv som väldigt lycklig lottad över att ha fått spela för dem. Jag hade många höjdpunkter under min karriär men att skriva på för dem var det bästa jag gjort.

– Låter det som någon som skulle säga något sådant som Gattuso har fått sin agent att säga? Jag tycker bara att det är patetiskt från hans sida, det gör jag verkligen.

ARTIKELN HANDLAR OM