”Han är anledningen till Ronaldos formsvacka”

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Har tröttnat på Ronaldos besök hos kickboxaren

Bara mål i fem av 13 matcher.

Nu tror sig Real Madrid ha hittat anledningen till Cristiano Ronaldos formsvacka: Portugisens ständiga besök hos bäste vännen – och skandalomsusade kickboxaren – Badr Hari i Marocko.

”Han är där fyra gånger i veckan”, skriver sajten ExtraConfidential.

Cristiano Ronaldo, 30, har omänskliga krav på sig i Real Madrid.

Efter att ha snittat mer än ett mål per match de fyra senaste säsongerna i spanska ligan är klubben nu konfunderade efter ”bara” mål i fem av 13 ligamatcher den här säsongen.

Men nu tror sig klubben ha hittat anledningen till formsvackan. Portugisens ständiga besök hos marockanske kickboxaren Badr Hari.

Har suttit inne

Hari är jämnårig med portugisen och har tidigare varit inblandad i trubbel för en rad överfall och våldsbrott.

2012 blev kickboxaren dömd till två års fängelse för en grov misshandel i Amsterdam av miljonären Koen Everink.

– Misshandeln, som jag tror var ett försök till mord, fick inte mig att bara ta emot en hel del personlig skada, utan även affärsmässiga, sa Everink då.

Badr Hari har även under en polisrazzia gripits för att ha otillåtna substanser i sitt hem och har två gånger stängts av från boxningen för sitt heta temperament, enligt The Mirror.

Nu skriver sajten ExtraConfidential, enligt The Mirror, att Ronaldo är på besök hos sin nye bäste vän fyra gånger i veckan för att ”mysa” – vilket klubben ska ogilla.

Sajten har noga kartlagt Ronaldos liv där han reser med sin privatjet direkt efter eftermiddagsträningen med klubben och sedan återvänder till Madrid senare samma natt för att hinna till morgonträningen. Resan till marockanska huvudstaden Rabat går på mindre än två timmar.

”I Real Madrids omklädningsrum är man oroade över Ronaldos insatser och hans kontinuerliga resor som han gör med sin privat-jet. De flesta av resorna går till Marocko och Badr Hari där han spenderar mycket av sin fritid”, skriver ExtraConfidential.

”Real har tröttnat”

Med jämna mellanrum syns de båda också på bild tillsammans och även den franske journalisten Daniele Riolo säger att ”Ronaldo är i Marocko tre-fyra gånger i veckan för att umgås”.

Ronaldos nye bäste vän ha negativ inverkan på Real Madrid-stjärnan insatser på planen och vara en av anledningarna till den formdipp Ronaldo är i, tror nu klubben som uppges ha tröttnat.

”Cristiano Ronaldos resor till Marocko gör Real Madrid oroade”, skriver katalanska El Periodico.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.