Zlatan Ibrahimovic

Experten: ”Zlatan kommer spela i Hammarby”

Av: 

Erik Karlsson

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic kommer spela för Hammarby i allsvenskan, tror Discoverys expert Alexander Axén.

– Det är en känsla som jag har fått, speciellt eftersom Malmö har gått så hårt åt honom, säger han i Dplays ”Uppsnack Allsvenskan”.

I dag skulle allsvenskan ha inletts i en normal värld. I första omgången skulle Hammarby ha tagit emot Kalmar FF på Tele 2 Arena i den första seriematchen med Zlatan Ibrahimovic som storägare.

Men Discoverys nyrekryterade expert Alexander Axén tror inte superstjärnans engagemang stannar där. I Dplays Uppsnack Allsvenskan säger Axén att han tror att Zlatan kommer kliva ut på plan.

– Jag har fått en känsla att han kommer spela i Hammarby. Han spelar väl klart i Milan om det blir någon säsong överhuvudtaget. Sen kommer han att avsluta i Hammarby, säger Axén.

Zlatan till Bajen om ska tro Alexander Axén.

Zlatan dementerar själv

Zlatan själv har varit tydlig med att han inte kommer spela. Så sent som häromdagen dementerade han liknande spekulationer i en intervju med Svenska Dagbladet.

– Jag kommer vara med och bidra från sidan, inte på plan, sa han då.

Alexander Axén menar att beslutet kan ha växt fram i takt med händelserna kring statyn i Malmö.

– Det är min känsla att han inte hade tänkt spela annars. Men nu har han fått vatten på sin kvarn och tänker att okej: ”vill ni ha krig med mig så kör vi”. Lite så har jag fått känslan, säger Axén.

Publisert:

LÄS VIDARE

Fotbollsexperter spår allsvenskan 2020

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Zlatan Ibrahimovic

Hammarby IF Fotboll

Alexander Axén

Allsvenskan i fotboll