Sundbybergs IK

Seger för FC Järfälla i toppmötet med Sundbyberg

Av: 

Sportbladets textrobot

FOTBOLL

FC Järfälla tog en tung seger på bortaplan mot Sundbyberg i toppmötet i division 3 norra Svealand i fotboll på lördagen. Matchen slutade 1–4 (0–3).

Med fyra omgångar kvar är Sundbyberg på tredje plats i tabellen, och FC Järfälla leder serien. Tre poäng skiljer lagen åt.

FC Järfällas lagledare Metin Bilgic:

– Det var ett toppmöte på förhand men vi visar att vi är ett par nummer större än dem i matchen. Stabil defensiv med en sylvass offensiv där vi har tre olika målskyttar. Semir Yebio gör vårt första mål och sedan knorrar Gabi Chamoun in en frispark till 0-2. Lorance Koria gör 0-3 och sedan punkterar Semir matchen med sitt andra mål. Vår tränare Johan Boyaci gör några taktiska byten i andra halvlek som gör att vi stänger matchen och tar med oss dom tre poängen hem till Järfällavallen.

I och med detta har FC Järfälla hela fem raka segrar.

Semir Yebio gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Gabriel Afram Chamun och Lorance Koria, målet för Sundbyberg gjordes av Robel Asfaha.

I nästa match möter Sundbyberg IFK Uppsala borta på söndag 13 september 14.00. FC Järfälla möter Norrtälje lördag 12 september 15.00 hemma.

ANNONS EXTERN LÄNK

Vilken EM-succé! Klicka hem Sportbladets unika Isak-tröja! Begränsat antal - först till kvarn

Sportbladet

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Sundbybergs IK

FC Järfälla

Fotboll