Allsvenskan i fotboll

Kallar till presskonferens efter spekulationerna

avFredrik Jönsson

Det är mycket spekulationer kring Östersunds FK.

Därför kallar klubben till extrainsatt presskonferens i morgon.

”Daniel Kindberg kommer att tillkännage ett par nyheter och klara ut vissa spekulationer och rykten”, skriver ÖFK på sin hemsida.

2018 har varit ett speciellt år för Östersunds FK. Klubben har gått från att spela Europa League-slutspel mot Arsenal till kaos kring klubben.

Utreds för ekonomisk brottslighet

ÖFK har haft en knackig vår resultatmässigt, man är på åttonde plats i allsvenskan. Ordföranden Daniel Kindberg utreds för ekonomisk brottslighet, han misstänks för grovt bedrägeri och grovt bokföringsbrott.

De senaste dagarna har det ryktats rejält om tränaren Graham Potter, som jagas av Swansea. I dag skrev brittiska Mirror att Potter eventuellt ska ta med Saman Ghoddos och Ken Sema till Swansea.

 Sotirios Papagiannopoulos uppges vara nära FC Köpenhamn.

”Tillkännage ett par nyheter”

Kindberg har tagit timeout från Östersunds FK, men har ändå kommenterat flyttrykten. På lördag ska Kindberg hålla en presskonferens:

”Efter ordinarie presskonferens i samband med matchen Östersunds FK – BK Häcken låter vi meddela att Daniel Kindberg kommer att tillkännage ett par nyheter och klara ut vissa spekulationer och rykten”, skriver Östersunds FK på sin hemsida.

ARTIKELN HANDLAR OM