”Aldrig funnits några tvivel att Ibrahimovic stannar”

Uppdaterad 2015-07-13 | Publicerad 2015-07-12

PSG-tränaren Laurent Blanc slår fast att Zlatan stannar

I går kom det uppgifter om att Zlatan Ibrahimovic ska vara överens med Milan om en flytt från PSG.

Något som den franska klubbens tränare Laurent Blanc nu dementerar.

– Det har aldrig funnits några tvivel om att Ibrahimovic stannar, säger han till L’Equipe.

Bank & Niva: Säsongens 50 bästa spelare i Europa

Under lördagen slog den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport på den stora trumman när man gick ut med att Zlatan Ibrahimovic ska vara överens med Milan om en återkomst i klubben.

Tidningen menade att svensken ska ha nått en överenskommelse med klubben om ett treårigt kontrakt med en årslön på sex miljoner euro, närmare 60 miljoner svenska kronor.

Corriere Dello Sport hävdade i sin tur att även Inter ska vara sugna på svensken och villiga att erbjuda honom ett ännu bättre kontrakt.

Men under söndagen går nu PSG:s manager Laurent Blanc ut och menar att alla uppgifter om att svensken ska lämna bara är nonsens.

– Det har aldrig funnits några tvivel om att Ibrahimovic stannar. För oss är det tydligt att Ibra är en del av PSG:s trupp 2015-2016, säger Blanc till den franska tidningen L’Equipe.

Haft möten om Ronaldo

Ibrahimovic som har ett år kvar på kontraktet med PSG har blivit allt mer ifrågasatt i Frankrike under året.

Och många menar att han gör bäst i att flytta därfrån då PSG nu ska vara villiga att i stället satsa på ett nytt stort affischnamn.

Denna spelare ska vara Cristiano Ronaldo och France Football hävdade under gårdagen att Reals president Florentino Perez ska ha träffat PSG:s ägare för att prata om en eventuell affär – som kan bli aktuell först nästa sommar.

Bank & Niva: Säsongens 50 bästa spelare i Europa