”Vår dröm är att värva Balotelli”

FOTBOLL

Milan-bossen: Hela klubben tänker på det hela tiden

Mario Balotelli har efter en tung start börjat göra succé i Manchester City.

Nu uttrycker Milan, med all önskvärd tydlighet, sin önskan att värva 21-åringen.

– Balotelli är vår dröm, säger klubbens vicepresident Adriano Galliani till AP.

Mario Balotelli gjorde två mål i storsegern mot Manchester United. Efter att tidigare bara ha dominerat de brittiska tidningssidorna för sina otaliga skandaler börjar 21-åringen nu också att göra sportslig succé i Premier League.

Det har åter gett eko i Italien där Milan, klubben 21-åringen hejat på sedan barnsben, nu säger sig vilja värva anfallaren. Det är inte heller något ljummet intresse vicepresidenten Adriano Galliani talar om.

”Är min stora passion”

– Balotelli är min stora passion eftersom han är en fantastisk spelare. AC Milan? Vem vet. Just nu är han bara en passion... Balotelli är en dröm. Jag tänker på honom nästan hela tiden, precis det gör även presidenten (Silvio) Berlusconi. Det är en tanke alla i klubben har, säger Galliani till nyhetsbyrån AP.

Balotelli har tidigare spelat tre år för Milans ärkerival Inter men hejar alltså på Milano-kollegan. Han har också samma agent som Zlatan Ibrahimovic, Mino Raiola, som har erkänt starka band till Milan. Frågan är dock om City är beredda att släppa sin guldklimp nu när han även börjat prestera på planen?

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A