Kan störa Uniteds finaluppladdning

Foto: TT
FOTBOLL

Manchester Uniteds uppladdning inför FA-cupfinalen kan störas.

Det är ännu oklart när matchen mot Bournemouth kommer spelas.

Den uppskjutna matchen spelar i praktiken ingen roll för Premier Lague – eftersom Manchester City tog poäng mot Swansea.

Efter att dagens match mot Bournemouth blivit inställd på grund av bombhot har det inget tagit något beslut angående när matchen kommer att spelas. Manchester United spelar final i FA-cupen på lördag och det finns en risk att den uppskjutna matchen kommer att störa uppladdningen. Men Premier League måste avgöras.

Okänt matchdatum

Premier League har inte lämnat något officiellt uttalande, men en talesperson som vill vara anonym kommer med uppgifterna att man ännu inte vet när matchen kommer bli av.

Manchester United kommer inte kunna ta fjärdeplatsen i ligan då Manchester City tog poäng mot Swansea i dagens sista omgång. Det mötet slutade 1-1.

Manchester United som i nuläget ligger på en sjundeplats spelar för att komma på plats fem.

Zlatan Ibrahimovic, som gjorde sin sista match för PSG i går, och José Mourinho kopplas ihop med United. Men frågan är vad dagens resultat har för inverkan på deras beslut?

Kan gå miste om en miljard

Brittiska Mirror skrev inför matchen att Louis van Gaal var medveten om att han kunde få sparken om laget skulle missa Champions League. United går miste om drygt 300 miljoner kronor i tv-intäkter nästa säsong eftersom de inte spelar Champions League.

Totalt kan det kosta klubben cirka en miljard kronor om man räknar in alla intäkter de skulle ha fått om de hade spelat den prestigefyllda turneringen.