Real Madrids varning till supportrarna: ”Ni är inte välkomna”

Foto: AFP
FOTBOLL

Inför Copa del Rey-mötet mellan Real Madrid och Segunda B-laget Fuenlabrada har ”Los Blancos” ledning skickat ut en varning till klubbens supportrar:

”Ni är inte välkomna till El Clasico – om ni missar matchen mot Fuenlabrada”.

I kväll gästas Real Madrid av division tre-laget Fuenlabrada i den andra omgången mellan lagen i den spanska cupen.

Den regerande Champions League-mästaren vann det första mötet med 2–0 efter straffmål av Marco Asensio och Lucas Vazquez i den andra halvleken - vilket gör att det mesta redan talar för att Real Madrid kommer avancera till åttondelsfinal i cupen.

Hotet: ”Kommer att överlåtas”

Men för att ha en bra stämning på Santiago Bernabeu även i kväll har klubbens ledning skickat ut en varning till supportarna som lyder att de inte är välkomna till ”El Clasico” den 23 december – om de inte dyker upp mot Fuenlabrada.

Foto: TT

Enligt Marca är det de fyra största supportergrupperna, Primavera Blanca, La Clasica, Veterans RMCF och North Fans RMCF som har fått ett officiellt meddelande från Madrid-ledningen som lyder på följande sätt:

”Klubben har meddelat alla supportergrupper att en frivillig frånvaro från denna match kommer leda till att din biljett till Real Madrid-Barcelona den 23 december kommer att överlåtas”.

Bale tillbaka i truppen

Klart är i alla fall att de åskådarna som beger sig till Santiago Bernabeu under tisdagskvällen kommer att få se när Gareth Bale, 28, gör comeback.

Storstjärnan ådrog sig en vadmuskelskada när Real Madrid Champions League-spelade mot Dortmund i slutet av september - men nu är han alltså tillbaka och redo för spel.

Så spelar Real Madrid i Champions League 00:12
ARTIKELN HANDLAR OM