Gennaro Gattuso

Gattuso öppnar för Zlatan till Milan

Av: 

Erik Karlsson

FOTBOLL

Zlatan har öppnat för Milan och rykten har placerat honom i klubben.

Nu välkomnar klubbens tränare Gennaro Gattuso svensken.

– Vi behöver spelare som honom, säger klubbikonen.

Ryktesfloran kring Zlatan Ibrahimovic tänkbara framtid i Milan växer sig starkare för varje dag. Så sent som i går, fredag, slog den italienske journalisten och erkände Milanexperten Carlo Pellegatti fast att svensken har kommit överens med storklubben om ett avtal på ett och ett halvt år.

Zlatan själv har också öppnat för en flytt.

– Det är ingen hemlighet att jag gillar Milan. Jag var ledsen i Barcelona men allting förändrades i Milan. Där blev jag glad igen och ville betala tillbaka för allt de gjort för mig.

”En bra relation”

I dag kommenterade Milans tränare, Gennaro Gattuso, uppgifterna. Och han var väldigt välkomnande.

– Jag behöver inte Ibras kommentarer för att veta hur det går för mitt lag. Han är alltid välkommen att bära en tröja som har en så vacker historia och han kan vara användbar för oss, säger han och fortsätter:

– Jag har aldrig vunnit något, jag har förlorat en italiensk cup-final. ”Ibra” var min lagkamrat och vi hade en bra relation. Vi behöver spelare som honom och jag vill tacka honom för det han sagt, vi får se hur det blir.

Milan möter Lazio borta och Sportbladet sänder matchen.

ANNONS

Krossar vi Storbritannien också? Förra VM gjorde Tre Kronor 60 % fler mål än vad vi släppte in. Den som vet mest vinner mest.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Oddset

Publisert:

LÄS VIDARE

Fem rosa profiler om Zlatan och Milan

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Gennaro Gattuso

AC Milan

Zlatan Ibrahimovic