Ronaldos varning

FOTBOLL

I storform inför playoff-mötet med Sverige

1 av 2

Här är varningen till Sverige inför playoff-mötet med Portugal.

Cristiano Ronaldo stod för ett hattrick i 7-3-segern mot Sevilla.

– Det var en galen match, säger Gareth Bale.

Zlatan Ibrahimovic har öst in mål den senaste tiden. Men det gör Cristiano Ronaldo också. Med drygt två veckor kvar till Sveriges playoff-mötet mot Portugal visar stjärnan rejäl målform.

Ifrågasatte Gareth Bale gjorde de två första målen i matchen för Real Madrid mot Sevilla. Sedan tog Ronaldo över showen. Stjärnan satte sitt första mål till 3-0 på straff i den 32:a minuten. Tvåan kom i den 60:e när han satte 5-2-målet.

Målfesten var dock inte slut där. Sevilla reducerade på nytt tre minuter senare när Ivan Rakitic satte sitt andra mål i matchen. I den 72:a minuten slog Ronaldo till igen när han fullbordade sitt hattick genom att sätta 6-3.

Brände straff

Rakitic fick också chansen att göra ett hattrick, men Sevilla-spelaren brände straffen.

Bortalaget fick Stephane M'Bia utvisad i den 76:e minuten och fyra minuter senare kunde Karim Benzema sätta slutresultatet till 7-3.

– Det var en galen match att spela. Jag är fortfarande inte 100 procent, men jag jobbar hårt på träning, säger tvåmålsskytten Bale till AS.

Tränaren Carlo Ancelotti var inne på samma spår.

– Det var lite av en galen match, säger han och fortsätter:

– I dag visade att det här laget kan spela väldigt bra fotboll.

Ronaldo har nu gjort elva mål i La Liga den här säsongen och sju i Champions League. Zlatan har stått för fem ligamål och sex i Champions League.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga