”Balotelli och Mou kan återförenas”

FOTBOLL

Raiola antyder en ny flytt för superstjärnan

1 av 3 | Foto: AP
Mourinho och Balotelli.

Efter ett par extra intensiva veckor av mediastormen kring Milan-spelaren Mario Balotelli verkar det nu som att 23-åringens agent, Mino Raiola, har fått nog.

Raiola, som även representerar Zlatan Ibrahimović, avslöjar att en flytt till Chelsea kan ligga i hans klients framtid.

- Balotelli och José Mourinho kan återförenas, avslöjar Raiola för tv-programmet Tiki Taka.

Paret arbetade med varandra under åren 2008-2010, då i Inter, och avslutade partnerskapet med en trippel som såg klubben vinna Scudetton, Cupen, och Champions League.

- De känner varandra väl och avslutade tiden tillsammans utan hat. En mindre trevlig incident tog plats mellan dem, men de lämnade varandra på goda villkor. Det finns en omsesidig respekt mellan de två och man har behållt kontakten, berättar Raiola.

Balotelli och nuvarande Chelsea-tränaren Mourinho gick skilda vägar sommaren 2010. Mario flyttade då till Manchester City, medan José tog över efter Manuel Pellegrini på Real Madrids tränarbänk.

Piken till Milans vice president

Nu kan alltså tiden vara kommen för Balotelli och Mourinho att återförenas - till Milans stora förtret. För trots att anfallaren fått utstå en hel del kritik från både tränare och journalister så gick klubbens vice president Adriano Galliani under förra veckan ut och viftade bort Raiolas flyttsnack med orden "Vi behöver inte vara oroliga, Raiola älskar att provocera och Balotelli har fyra år kvar på kontraktet - men om Barcelona föreslår ett byte med en viss argentinare...".

Detta uttalande verkar ha gett Mino Raiola än mer ved att kasta på sin eld, och agenten fastslår att Chelsea mycket väl kan ligga i Mario Balotellis framtid.

- Jag vet att Milans vice president Adriano Galliano inte kommer hålla med mig, men Mario är en fantastisk anfallare. Detta är helt säkert, och han skulle möjligen kunna vara det i Chelsea också, säger Raiola

Varför agenten antyder att Galliani inte delar åsikten om att Balotelli är en fantastisk anfallare är ännu oklart. Inget vice presidenten tidigare sagt kan översättas till något i närheten av en pik riktad åt Mario Balotellis håll, och Galliani höjer om något 23-åringens förmåga till skyarna när han fastslår att Balotelli bara flyttar om Barcelona erbjuder Messi.

"Super Mario" har fyra år kvar på sitt kontrakt med A.C. Milan, dit han anlände i januari från engelska Manchester City, till en summa av cirka 200 miljoner kronor.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A