Suarez häcklas – efter skandalen

FOTBOLL

Får hel meny med läckra fotbollsspelare

1 av 17 | Foto: ”Ler & är lycklig” Ja, det såg i alla fall så ut när Luis Suarez satt på läktaren för att se Liverpools match mot Stoke.

Branislav Ivanovics arm som en varmkorv, Luis Suarez i filmroller och en hel meny med smaskiga spelardelikatesser.

Så häcklas Luis Suarez dagen efter bitskandalen mot Chelsea.

Luis Suarez är namnet på allas läppar i England efter att 26-åringen satt sina egna läppar runt Branislav Ivanovics arm. Nu roar sig fotbollsfans över hela världen med att driva med anfallaren på sociala medier.

Internet har det senaste dygnet svämmat över med mer eller mindre fyndiga bildlösningar för att häckla Suarez. Signaturen @ryanowengibson står för en av de mer genomarbetade när han ritat upp en hel meny till Suarez.

”Julio Cesar Salad”

Den innehåller bland annat läckra delikatesser som ”Julio Cesar Salad” till förrätt, ”Andy Casserole” till huvudrätt och ”John Cherry” som dessert. Alla namn ordlekar med andra kända fotbollsspelare. Andra har gjort om berömda filmtitlar till nya med anspelning på Suarez gnagande samtidigt som en bytt ut Ivanovics arm till en varmkorv.

Suarez har själv bett om ursäkt för bettet på sin Twitter:

Följs på Twitter – av Tyson

"För mitt oacceptabla beteende i går har klubben i dag bötfällt mig. Jag har bett klubben att donera pengar till Hillsborough Family Support Group för det besvär jag orsakat Liverpools fans och Ivanovic", skriver anfallaren.

Ett meddelande ingen mindre än Mike Tyson nu fått läsa. Flera har nämligen uppmärksammat att den skandalomsusade boxaren som av en slump nyligen börjat följa Liverpool-spelaren på Twitter. Tyson som själv har en fäbless för att ta tuggor av andra människor (boxaren bet som bekant av örat på rivalen Evander Holyfield under en fajt).
 

ARTIKELN HANDLAR OM