Polisanmäld efter lagfest på nattklubb

FOTBOLL

Landslagsmannen anmäld för hot och våld mot tjänsteman

Nordin Gerzic omhändertogs i helgen och är nu polisanmäld av två vakter på en av Örebros nattklubbar för våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman.

27-åringen ska ha hamnat i bråk inne på nattklubben och sedan gjort fysiskt motstånd när vakterna ingrep.

– En olycklig händelse. Men jag har inte gjort något fel, säger Gerzic till na.se.

Efter Örebro SK:s lagfest i lördags fortsatte några spelare festandet i de centrala delarna av stan. Där uppges stjärnan Nordin Gerzic ha hamnat i bråk med en annan man på dansgolvet inne på en nattklubb, skriver NA.

”Ska komma och ta er”

Vakter ingrep och polis tillkallades. När Gerzic leddes ut ur lokalen ska han ha hotat vakterna och gjort motstånd. Enligt polisanmälan som NA tagit del av ska Gerzic ha sagt att han ”ska komma tillbaka och ta er sedan”.

Gerzic fick handfängsel och fördes till polisarresten där han fick spendera natten. Enligt NA står det i polisanmälan och de upprättade protokollen att Nordin Gerzic inte kunde ta hand om sig själv och att han utgjorde en fara för andra.

Två vakter på nattklubben har nu polisanmält fotbollsstjärnan för våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman.Enligt Gerzic är allt ett missförstånd.

”Händer inte mig”

– En kille sprang in i mig och jag knuffade bort honom. När han ville be om ursäkt trodde vakterna att vi skulle bråka och kom rusande. Klart att jag blev förbannad när de ingrep, säger Gerzic.

Vad säger du om att det finns en polisanmälan mot dig för våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman?

– Jag gjorde absolut inget våldsamt. Och det kommer inte att finnas någon anmälan mot mig eftersom jag i går träffade vakterna och vi var överens om att allt byggde på ett missförstånd.

– Alla som känner mig vet att jag sköter mig. Sånt här händer inte mig.

Nordin Gerzic finns med i Erik Hamréns trupp till landslagets vinterturné.

ARTIKELN HANDLAR OM

Örebro SK