Milosevic har landat - nu kan han byta landslag

Publicerad 2015-01-12

Har gjort två A-landskamper för Sverige

Mittbacken Alexander Milosevic har landat i Besiktas.

Alexander Milosevic har anlänt till sin nya klubb Besiktas i Turkiet där han togs emot med att ta bilder med supportrar direkt.

Nu kan han dock byta landslag, från Sverige till Serbien.

– Det stämmer att Serbiens förbundskapten tagit kontakt, säger agenten Nenad Lukic till FotbollDirekt.se.

I förra veckan blev det klart att Alexander Milosevic, 22, lämnar AIK för den turkiska storklubben Besiktas. Där kommer han att få en lön på 4 miljoner kronor netto om året. Nu har han anlänt till sin nya klubb där han togs emot bland supportrar som ville ta bilder med sin nya spelare.

Nu kommer det dock uppgifter från Fanatik om att mittbacken kan komma att byta landslag under året, från Sverige till Serbien.

Serbiens förbundskapten Radovan Curcic uppges ha kontaktat Milosevics pappa Goran för att byta landslag något som bekräftats.

– Det stämmer att Radovan Curcic har tagit kontakt med Goran, säger Lukic till FotbollDirekt.se.

Gjort två A-landskamper

Milosevic har gjort fem U17-landskamper för Serbien, men har därefter representerat det svenska ungdomslandslag. Han har även gjort två a-landskamper för Sverige dock var det inga tävlingsmatcher. Milosevic är dessutom en av nyckelspelarna i det svenska U21-landslaget som ska spela U21-EM i sommar.

– Men jag vill inte kommentera det här ytterligare, jag vill att han ska ha fokus på Besiktas och det som väntar där nu. Men jag kan säga så här, jag vet själv var Alexander har sitt hjärta. Mer än så vill jag inte säga.

Följ ämnen i artikeln