Ayranci: ”Jag gillar att vara mystisk”

FOTBOLL

Hammarbys nyförvärv visar sin ödmjuka sida

Foto: Sinan Ayranci förstärker Hammarby och mycket talar för att han nu bildar ett fruktat anfallspar tillsammans med ett annat nyförvärv – Paulinho.

Innan det blev klart var han ”årets bästa värvning”.

I går skrev Sinan Ayranci på för Hammarby och plötsligt är tonen en annan.

– Först och främst ska jag ta en startplats, säger 20-åringen.

Förhandlingarna med Hammarby gick relativt enkelt. I stället för att blanda in någon agent så förde Sinan Ayranci sin egen talan. I går skrev han på för tre år.

– Båda parter är nöjda och glada, det var inga problem. Nu vill jag bara komma igång och spela fotboll igen, säger Ayranci.

Ska ta en plats

Vad har du för förväntningar på säsongen?

– Det är med mig som med alla andra spelare. Först och främst ska jag ta en startplats. Jag vill göra så bra ifrån mig som jag kan för Hammarby.

Det där låter lite annorlunda från senast vi pratade. Då snackade du om att du var årets bästa värvning och att det var dags för showen att börja.

– Ja, men jag tar det lugnt nu. Jag får prestera först innan jag snackar. Om jag börjar göra en massa mål så snackar jag igen.

– Och jag gillar att vara lite mystisk... (skratt).

”Ska bli jävligt roligt”

Om Sinan Ayranci tar en plats i startelvan kommer han sannolikt att bilda anfallspar ett annat nyförvärv: brassen Paulinho som återvänt till Söderstadion efter tre år.

– Det är svårt att säga på förhand hur vi skulle fungera ihop. Men Paulinho är en bra spelare. Även om han är 31 så är han en bra anfallare, det har han visat många gånger. Det ska bli jävligt roligt att spela för Hammarby, jag hoppas att jag kan vara med och ta dem till allsvenskan.

Fakta/Sinan Ayranci

Född: 9 juli 1990.

Längd: 190 cm.

Position: Anfallare.

Klubb: Hammarby.

Karriär: 2008-09: Brommapojkarna, 19 matcher/2 mål. 2009-11: Genclerbirligi SK, 0 matcher/0 mål. 2010: Brommapojkarna (lån): 10 matcher/2 mål.

ARTIKELN HANDLAR OM