”Hånade våra spelare”

FOTBOLL

Påstått bråk i spelartunneln

Sergio Agüero avgjorde matchen mot Villarreal i den 93:e minuten.

Nu påstår den spanska klubbens videpresident att argentinaren hånade motståndarna i spelartunneln efter matchen.

– Jag skulle aldrig göra något sådant, skriver Agüero på Twitter.

Manchester City lyckade slå Villarreal i Champions League och stor hjälte blev Sergio Agüero med sitt segermål i den 93:e minuten. Sedan fortsatte argentinaren firandet i spelartunneln med att håna motståndarna, påstår Villarreals vicepresident José Manuel Llaneza.

”Brist på respekt”

– Det han gör säger en del om killen. Jag tycker att det är brist på respekt, etik och laganda. Jag trodde att han hade lärt sig bättre, säger Llaneza till The Guardian.

– Jag förstår inte varför han ska håna spelare för att ha förlorat. Jag säger inte det här på grund av resultatet. Vi förlorade och så är det. Men Agüero är en spelare som borde vara tacksam mot Spanien för mycket.

”Inte intresserad av konflikter”

Påståendet dementeras kraftigt av Agüero, med ett förlutet i spanska Atlético Madrid. Efter Llanezas ord valde argentinaren på onsdagen att publicera ett svar på sin Twitter.

– Jag är inte intresserad av att ge mig in i konflikter men jag måste förneka att jag skulle ha hånat Villareals spelare. Alla kan vittna om min disciplin och professionalism. Jag skulle aldrig göra något sådant, skriver Agüero.

ARTIKELN HANDLAR OM