Beckham klar för Milan

Krisdrabbade Milan får en fin förstärkning. Nu är det klart att David Beckham spelar för Milanoklubben från och med januari.

– Vi är överens, säger klubbens sportchef Adriano Galliani.

Davdi Beckham.
Davdi Beckham.

Efter fjolårets succé med David Beckham har Milan hela tiden jobbat för att få tillbaka honom igen när den amerikanska ligan har säsongsuppehåll. Efter Englands match mot Vitryssland i går kväll sa Beckham att det mesta talade för en ny utlåning.

– Det är till 95 procent klart, jag har alltid velat gå tillbaka till Milan, sa han då.

Från nyår

Under dagen har LA Galaxy och Milan kommit överens. Från och med den 1 januari är David Beckham återigen Milans spelare.

– Det är redan klart. Han är vår spelare till och med den 30 juni, säger Galliani.

Det är goda nyheter också för Englands förbundskapten Fabio Capello, som hela tiden sagt att han bara tänker ta ut Beckham i en VM-trupp om han spelar på högsta nivå i Europa under våren.

Milan har inlett säsongen på värsta tänkbara sätt, med bara nio poäng på de första sju matcherna. Dessutom förlorade man hemmamatchen mot FC Zürich i Champions League.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN