Ramos svär sig fri – från anklagelserna

avPelle Strandman

Publicerad:
Uppdaterad:

Han pekas ut som ansvarig för Mohamed Salahs skada och Loris Karius hjärnskakning.

Nu slår Sergio Ramos tillbaka.

– Det fattas bara att Firmino ska säga att han blivit förkyld på grund av att droppar av mitt svett landat på honom, säger Real Madrid-backen till AS.

Real Madrid besegrade Liverpool med 3–1 i Champions League-finalen och bärgade därmed sin tredje raka titel i turneringen.

En av huvudpersonerna var utan tvekan Sergio Ramos.

I den första halvleken chockades Liverpools fans när de fick se sin världsstjärna Mohamed Salah bytas ut gråtande efter en duell med den spanske mittbacken.

Och inte nog med det.

Efter finalen kablades bilder ut på sociala medier som avslöjar hur Ramos är inblandad i en incident där målvakten Loris Karius får en smäll i huvudet.

Något som har visat sig resulterat i en hjärnskakning.

Efter detta är Sergio Ramos allt annat än populär i Liverpool-kretsar och har tidigare duckat frågor angående skadeincidenterna.

Men nu har han fått nog – och ryter ifrån rejält i spanska AS.

– Men för helvete, vad folk uppmärksammar händelsen med Salah. Jag ville inte prata om det eftersom allt är uppförstorat.

”Säger att jag hade Salah i ett judo-grepp”

Ramos förklarar hur han upplevde situationen när hans och Salahs armar krokade i varandra.

– Han tar tag i min arm först och jag trillar åt andra hållet. Det var den andra armen som han skadade och ändå säger de att jag hade honom i ett judo-grepp.

Han tillägger:

– Och efter det sa målvakten (Karius) att jag gjorde honom groggy med en smäll. Nu fattas bara att Firmino ska säga att han blivit förkyld på grund av att droppar av mitt svett landade på honom.

Ramos understryker att han har bett om ursäkt till Salah och att det inte är några hard feelings mellan spelarna.

– Jag vet inte om det är för att jag har spelat i Madrid och vunnit så mycket under en lång period som folk ser mig på ett annorlunda sätt, avslutar han.

Publicerad: