Efter varningen – nya ryska slagsmål

FOTBOLL

Ryssland hotas av EM-uteslutning efter attacken på engelska fans i premiärmatchen.

Men slagsmålen fortsätter.

Daily Mail rapporterar att ryska huliganer ska ha attackerat engelska och walesiska fans på en pub i Lille.

Inför, under och efter EM-mötet mellan England och Ryssland skakades Marseille av våldsamma sammandrabbningar mellan supportrar från de båda länderna. Största skandalen skedde inne på Stade Velodrome när ryska fanns gick till attack på en engelsk läktarsektion efter 1-1-mötet.

I dag kom domen mot Ryssland som får knappt 1,5 miljoner kronor i böter och dessutom en villkorligt straff som säger att landslaget kastas ut ur EM om ytterligare våldsamheter sker inne på EM-arenorna.

Ryske förbundskaptenen Leonid Slutskij vädjade också till fansen om att "följa regler på arenor och offentliga platser".

Två gripna

Men trots det tog det bara timmar innan våldet fortsatte. Den här gången rapporterar Daily Mail att ryska fans attackerade en bar med engelsmän och walesare genom att kasta stolar och uppvigla till slagsmål.

Det hela ska dock ha lugnat sig snabbt när polis kom till platsen. Enligt tidningen ska två personer ha gripits på platsen.

Det finns en stor oro för situationen i Lille fram till torsdagens matcher. Ryssland ska möta Slovakien i staden, men både engelska och walesiska fans bor också i Lille då deras match spelas i Lens bara fyra mil bort.

ARTIKELN HANDLAR OM

Fans