La Liga

Slagen av lagkamrat – under titelfirandet

Av: 

Fredrik Jönsson

FOTBOLL

Här är bilderna som skakar Barcelona.

Under titelfirandet började Alex Song och Gerard Pique bråka.

En bild visar hur Song örfilar försvararen.

I helgen säkrade Barcelona titel i Spanien. Real Madrid spelade 1-1 mot Espanyol och därmed hade ”Barça” tagit hem klubbens 22:a ligatitel.

Barcelona firade på sedvanligt vis genom att åka runt med spelarbussen i staden i måndags. Det var dock inte bara glädje på busstaket.

Song örfilade Pique

Enligt Daily Mail var spelarna berusade och en av den engelska tidningens bilder visar när Song slår till Gerard Pique i ansiktet med vänsterhanden. Andra bilder visar hur Song håller fast Pique och hotar med att slå till honom med högerhanden.

Carles Puyol och målvakten Victor Valdes fick rycka in för att lugna ned spelarna. Enligt Daily Mail dracks det en hel del alkohol på busstaket.

Dåligt exempel för unga fans

Polisen fick plocka upp tomma flaskor som spelarna hade kastat ned på gatorna. Politikerna i Katalonien har klagat över spelarnas alkoholintag, de tycker att spelarna var dåliga exempel inför de unga fansen.

Daily Mail uppger att Barcelona hade säsongsavslutning med middag på torsdagskvällen. Då saknades Song, enligt de bilder som den brittiska tidningen har tagit del av.

ANNONS

Se alla matcher från Serie A och La Liga på C More. Beställ här!

Extern länk från C More

Beställ här

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

La Liga