Här gör han bort sig igen

1 av 3 | Foto: 1 26:e minuten: I stället för att rensa Broghammers inlägg...
FOTBOLL

LONDON. Målvakten Paul Robinson vill nog helst glömma gårdagsmatchen.

Hans blunder gav segern till tyskarna.

Kritiken mot Paul Robinson är skoningslös i dagens engelska tidningar. En enig presskår sågar 27-åringen längs fotknölarna.

I träningsmatchen mot Tyskland missade Robinson att rensa ett inlägg. I stället serverade han bollen på silverfat till Kevin Kuranyi som bara hade att raka in den i målet.

Och det är inte första gången 27-åringen gör bort sig. Robinson är känd för att varva goda insatser med riktiga prakttavlor.

Ingen given etta

När nu England har två tuffa EM-kvalmatcher framför sig finns ingen given förstemålvakt, skriver Daily Express.

Daily Mail anser att den usla insatsen har satt Tottenhamspelarens proffs­karriär på spel. Och alla är överens om att han skänkte segern till Tyskland.

Det är bara Robinson som får underkänt i det engelska laget. Resten får godkänt – Manchester Citys nya kelgris Micah Richards hyllas för sin insats.

Minnen från 2001

Förbundskaptenen Steve McClaren kommer undan den värsta kritiken med hänvisning till att det bara var en vänskapsmatch. Än höjs inga röster för att Svennis ska tas till nåder. Men många minns matchen mot Tyskland 2001. Då vann England med 5–1 i München. Michael Owen gjorde ett hat-trick. I går var forwarden långt från den formen, skriver Daily Star.

Om England ska vinna sina kommande kvalmatcher behövs inte bara en bättre målvakt utan också några som kan leverera.