Svenskt vittne på hotellet: De festade vilt

Foto: Brottsplatsen? På det här femstjärniga hotellet i centrala London ska den påstådda våldtäkten ha ägt rum. Sportbladet har pratat med ett vittne som sett Cristiano Ronaldo festa här den aktuella natten.
FOTBOLL

Först festade Cristiano Ronaldo tillsammans med tjejerna i hotellbaren.

Sen gick de upp på United-stjärnans rum där han enligt kvinnorna ska ha våldtagit dem.

- De festade vilt. Vi fick höra att tjejerna var prostituerade, säger ett svenskt vittne som befann sig på hotellet samma helg.

Foto: Ronaldo lämnade polisen i går gömd bakom några kartonger i en bil.

Manchester Uniteds 20-årige mittfältsstjärna är tillsammans med en 30-årig vän misstänkt för att ha våldtagit två kvinnor på det femstjärniga hotellet Sanderson i Soho den 2:a oktober.

Enligt uppgifter från ett svenskt vittne, som befann sig på hotellet under den aktuella helgen, var kvinnorna prostituerade och hade plockats upp tidigare under kvällen.

- Ja, vi fick höra att tjejerna var prostituerade, men jag kan inte svära på att det verkligen var så, säger svensken, som vill vara anonym.

Mycket alkohol

Vad kan du berätta?

- De satt och festade i hotellbaren. Det var Cristiano Ronaldo, de två kvinnorna och eventuellt några vänner till honom. Det gick vilt till, som det brukar göra när fotbollsspelare är i farten. Högljutt och mycket alkohol.

Ronaldo, den 30-årig vännen och de två kvinnorna gick tillsammans upp till stjärnans rum.

Blev våldtagna

Enligt kvinnorna blev de våldtagna av de båda männen, och de anmälde händelsen till polisen. Samtidigt flög Ronaldo till Portugal, för att sluta upp med ditt landslag inför de avslutande VM-kvalmatcherna.

- Polisen kom till hotellet, men då hade Ronaldo redan checkat ut, berättar vittnet.

Här är fler sexskandaler med spelare från engelska ligan

David Tanentsapf

ARTIKELN HANDLAR OM