Serie A

Så blir Zlatans drömsemester

FOTBOLL

Hälsar på vänner i Brasilien & bor på lyxhotell i Karibien

Brasilien och Dominikanska Republiken.

I dag åker Zlatan Ibrahimovic på drömsemester.

Sportbladet kan avslöja de hemliga semesterplanerna.

I går kväll träffade han legendaren Maradona, i samband med Ciro Ferraras avskedsmatch. I dag checkar Zlatan Ibrahimovic ut från Hotel Majestic och lämnar Neapel. Efter en lång, makalös säsong får den 23-årige svensken äntligen en mycket välförtjänt semester.

Zlatan har hållit semesterplanerna hemliga in i det sista.

På landslagssamlingen i Göteborg sa han att han inte hade planerat något.

I själva verket är semestern planerad in i detalj.

Sportbladet kan i dag som enda tidning avslöja de hemliga planerna.

Zlatan har fyra veckor ledigt innan han måste tillbaka till Juventus sommarläger och den hårda försäsongsträningen. De veckorna kommer han att tillbringa på flera olika orter. Enligt vad Sportbladet erfar kommer han att tillbringa semestern på minst tre olika orter.

Två veckor i Sâo Paolo

- Det blir först Brasilien för honom, sen Dominikanska Republiken och sen troligen lite tid i Italien, säger en källa.

Enligt uppgifter till Sportbladet kommer Zlatan att under de två första veckorna tillbringa hälften av tiden i Sâo Paolo i Brasilien och den andra hälften i Dominikanska Republiken. Han flyger först till Brasilien. Där ska han hälsa på en vän, njuta av det vackra landet och sol och bad. Det är nära till Rio de Janeiro och klassiska stranden Copacabana om Zlatan skulle vilja göra en utflykt dit.

Efter Brasilien väntar Dominikanska Republiken där Zlatan, enligt uppgift, kommer att bo på ett lyxigt hotell vid havet. Dominikanska Republiken har på senare år blivit ett allt populärare resmål och har många "all inclusive"-hotell där allt ingår i priset. Hotellen är välbevakade och erbjuder total avskildhet och lugn och ro för sina berömda gäster - precis vad Zlatan vill ha.

"Kan bli Sardinien"

- Han har gett allt för Juventus och har stor del i ligaguldet. Nu behöver han vila och få total avkoppling på semestern, säger en källa.

Enligt vad Sportbladet erfar är bara de två första veckorna planerade i detalj. Zlatan kommer efter återkomsten från Dominikanska Republiken troligen även att vara något i Italien - med italienskt sällskap. Sardinien är då ett möjligt resmål. Monte Carlo i furstendömet Monaco, där Zlatan ofta är med sin agent, är ett annat.

- Det kan bli en tid på Sardinien, det verkar inte vara bestämt än, säger en källa.

Sardinien är det populäraste semestermålet för italienska kändisar i allmänhet och fotbollsspelare i synnerhet. Där kommer Zlatan att träffa både lagkamrater och konkurrenter -och vara högvilt för paparazzifotograferna - som alltid vill få bilder på spelarna och deras senaste flickvänner.

Sâo Paolo, Dominikanska Republiken och Monaco - här är Zlatans planer

Jennifer Wegerup

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och antikroppstest - klicka hem allt inför sommaren här.

MEDS

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Fotboll

/

Serie A

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Serie A