Nilsson-Lindelöf blir kvar i United

Victor Nilsson-Lindelöf har ryktats bort från Manchester United.

Men enligt väl initierade engelska uppgifter till Sportbladet blir mittbacken kvar – trots att Inter, Atletico Madrid och Roma hört sig för gällande svensken.

Victor Nilsson-Lindelöf har varit ryktenas man senaste tiden. Fabrizio Romano rapporterade under gårdagen att Inter vill värva den svenske landslagskaptenen där ”Vigge” är tänkt som en ersättare till Milan Skriniar som i princip är klar för Paris Saint-Germain, men att United helst inte vill sälja spelaren.


Alla rykten och övergångar på Deadline Day – häng med här

Nilsson-Lindelöf blir kvar i Manchester United.
Nilsson-Lindelöf blir kvar i Manchester United.

Manchester United släpper inte Lindelöf

Enligt engelska uppgifter till Sportbladet har såväl Inter, Roma som Atletico Madrid hört av sig till Manchester United gällande Nilsson-Lindelöf. Men United kommer inte att släppa honom då tränaren Ten Hag vill ha kvar svensken. Så någon flytt ser det inte ut att bli i det här fönstret för svensken.

Mittbackens kontrakt med United går ut sommaren 2024 och de flesta internationella transferfönstren stänger natten den 31 januari, alltså natten mot onsdag.

Köp dina vinterprylar i Sportbladet Shop här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.