Jagad Aidoo vill ta revansch

Av: Henrik Lundgren

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Bildbyrån

BORÅS. Kanske på väg bort från Hammarby.

Men Joseph Aidoo, 21, ville hellre fokusera på returmatchen mot Elfsborg om en vecka.

– Det som de gjorde mot oss i dag ska vi göra mot dem. Och helst vinna med mer än 3-0, säger mittbacken.

Det är enligt Expressen som flertalet klubbar från Turkiet, Frankrike och Belgien rycker i Hammarbys mittback Joseph Aidoo. 21-åringen imponerade, trots storförlusten, mot Elfsborg, men han tror inte att han lämnar Hammarby den närmaste tiden i alla fall.

– Vad ska jag säga? Jag har fortfarande kontrakt med Hammarby över nästa säsong också, det är det jag vet nu och det är det jag fokuserar på. Alla spelare vill spela på den högsta nivån, men nu har jag kontrakt med Hammarby och det är det jag måste fokusera på. Jag vill göra mitt bästa för att hjälpa klubben.

Elfsborg gjorde två mål på tolv minuter och ledde med 3-0 efter 38. Game over för Hammarby.

– Vi gjorde vårt bästa, men vårt bästa var inte bra nog. Men vi hade otur som släppte in målen, det var inga misstag från någon av våra spelare. Och de målen förändrade matchen, säger Aidoo.

Enligt Expressen kan kvällens match ha varit hans sista i Hammarbytröjan, men själv fokuserar han hellre på nästa match, mot just Elfsborg, nästa måndag.

– Jag vill ha revansch, så jag hoppas att jag spelar då. Det kommer att bli en helt annan sorts match, det som de gjorde mot oss i kväll ska vi göra mot dem. Och helst vinna med mer än 3-0.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.