LISTA: Allsvenska spelarna med högst betyg i Fifa 21

MFF-stjärnorna Ola Toivonen och Anders Christiansen rankas högst i nya Fifa-spelet.
MFF-stjärnorna Ola Toivonen och Anders Christiansen rankas högst i nya Fifa-spelet.

Lionel Messi rankas högst av alla.

Vem gör det i allsvenskan?

Nu har betygen avslöjats för det kommande tv-spelet Fifa 21.

Snart släpps årets version av data- och tv-spelet Fifa, nu med siffrorna 21 på slutet. Det mest populära spelläget är Fifa Ultimate Team, där du försöker att bygga det bästa laget du kan. Eller kombinerar just den startelva du vill ha med till exempel Neymar, Ola Toivonen och Lionel Messi som anfallstrio.

Barças Messi har det bästa kortet i spelet, med ett totalbetyg på 93, tätt följd av Juventus Cristiano Ronaldo på 92. Bäste svensk på spelet är Zlatan Ibrahimovic på 83 – och även i allsvenskan är det en anfallare som har högst betyg.

Bäst, enligt Fifa 21, är Malmö FF:s Ola Toivonen och lagkamraten Anders Christiansen som har 75 i betyg. Efter dem är det en kvintett som har 73 – AIK:s mittfältare Sebastian Larsson, IFK Göteborgs mittfältare Pontus Wernbloom, MFF:s mittback Rasmus Bengtsson, Hammarbys ytter Muamer Tankovic och IFK Norrköpings målvakt Isak Pettersson.

Han är snabbast

Ingen i allsvenskan har, likt Ibrahimovic, femstjärniga finter. Däremot har åtta spelare fyrstjärniga – Christiansen, Hammarbys Paulinho, Häckens Ahmed Yasin, Blåvitts Hosam Aiesh, Sirius Stefano Vecchia, Örebrolånet Romain Gall och Pekingduon Sead Haksabanovic och Pontus Almqvist.

Hosam Aiesh är snabbast i allsvenskan – men för tillfället bänkad i verklighetens IFK Göteborg ...
Hosam Aiesh är snabbast i allsvenskan – men för tillfället bänkad i verklighetens IFK Göteborg ...

En annan väsentlig del i tv-spelets fotbollsvärld är snabbhet. Och där är Aiesh överst på listan, med 91 i snabbhet av maximala 99.

Tvåa är AIK:s Rasmus Lindkvist med 90 och trea är Sirius anfallare Kennedy Igboananike med 89 i snabbhet.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.