Sågas av lagkamratens pappa: ”Inte särskilt smart”

Real Madrid-stjärnan Eden Hazard skrattade tillsammans med sina gamla lagkamrater i Chelsea efter Champions League-uttåget.

Ett tilltag som inte landade väl hos fansen – eller lagkamraten Thibaut Courtois pappa.

– Det var oprofessionellt, säger Thierry Courtois i HLN Sportcast podcast.

Direkt efter slutvisslan fångade tv-kamerorna när Hazard, som spelade i Chelsea mellan 2012 och 2018, skrattade och kramades med sina forna lagkamrater efter semifinalförlusten.

En scen som inte togs emot allt för väl av Madrid-fansen. Många supportar uttryckte sin vrede mot belgaren på sociala medier.

Lagkamraten Thibaut Courtois pappa, Thierry Courtois, stämmer nu in i de hårda orden mot Hazard.

– Det är inte särskilt smart av Eden att göra så. Han tänkte nog inte två gånger om det, och bilderna är smärtsamma för Real Madrid-fans, säger han i HLN Sportcast podcast, enligt Marca.

Courtois, Thibaut alltså, är målvakt i Real Madrid, och spelar även med Hazard i det belgiska landslaget.

De båda spelade också tillsammans i Chelsea, som var laget som spelade ur Real ur Champions League.

”Inte min mening”

Hazard bad om om ursäkt för de uppmärksammande bilderna under torsdagskvällen.

"Jag är ledsen. Jag har läst många åsikter om mig i dag och det var inte min mening att förolämpa Real Madrids supportrar. Min dröm har alltid varit att spela i Real Madrid och jag kom hit för att vinna. Säsongen är inte över än och nu måste vi kämpa tillsammans för La Liga. Heja Madrid!”, skriver han på Instagram.

30-åringen har inte övertygat under sin tid i Spanien. Han har dragits med stora skadeproblem och har totalt gjort tre mål den här säsongen.

Thierry Courtois har en idé om hur Hazard ska gottgöra sig.

– Han kan fortfarande ge Real Madrid ligatiteln under de fyra matcher som är kvar av säsongen. Då skulle allting vara glömt, och Sergio Ramos eller någon annan kommer behöva prata med honom om det, säger han.

Real ligger tvåa, två poäng efter huvudstadskonkurrenten Atletico Madrid.

Eden Hazard.
Eden Hazard.
Thibaut Courtois.
Thibaut Courtois.
Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.