Kevin Walker förlänger med Dif

Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

avEmelie Fredriksson

FOTBOLL

Kevin Walker stannar i Djurgården.

Mittfältaren har skrivit på för tre nya säsonger.

– Kevin är en fantastisk person, både på och utanför plan, som kommer att vara viktig för Djurgården framöver och som ger oss en kontinuitet i spelartruppen, säger sportchefen Bosse Andersson.

Kevin Walker har spelat i Djurgården sedan 2015 och har under hösten haft samtal med sportchefen Bosse Andersson om att förlänga sitt kontrakt.

Nu står det klart att Walker, som tidigare varit kapten, blir kvar i klubben. Det nya kontraktet sträcker sig över tre år.

– Det känns fantastiskt och väldigt kul. Det har varit en underbar tid för mig så här långt och jag ser fram emot tre nya år. För mig är det svårt att hitta ställen som är bättre att kliva ut på än på Tele2 Arena framför våra supportrar och det är väl den största anledningen till att jag stannar egentligen – det i kombination med att föreningen visar att de tror på mig. Jag känner stor stolthet och är verkligen lycklig så det här är jättekul, säger Walker till klubbens hemsida.

”Hans högsta önskan”

Även sportchefen Bosse Andersson är nöjd.
– Vi har diskuterat med Kevin om framtiden och det var han har varit klar och tydlig med att hans högsta önskan att vara kvar i Djurgården. Kevin är en fantastisk person, både på och utanför plan, som kommer att vara viktig för Djurgården framöver och som ger oss en kontinuitet i spelartruppen, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM