Bilderna som sätter igång nya spekulationer

FOTBOLL

Ferguson och Pochettino i lunchmöte tillsammans

José Mourinho har länge setts som den hetaste kandidaten att ersätta Louis van Gaal nästa säsong.

Men nytagna bilder på Tottenhams succétränare Mauricio Pochettino och Sir Alex Ferguson vid ett lunchmöte har startat nya spekulationer.

– Han har varit fantastisk, har "Fergie" tidigare sagt till Daily Mail.

Louis van Gaal hänger minst sagt löst i Manchester United. Efter klubbens 3–2-förlust på Boleyn Ground på tisdagkvällen har klubben tappat greppet om den sista Champions League-platsen inför helgens ligaavslutning.

Under säsongen har det rått konsensus i engelska medier om att José Mourinho är mannen som tar över när den holländske managern väntas få sparken.

Men nu har nya tränarspekulationer satts i rullning.

Sågs i Mayfair

Detta efter att Tottenhams manager Mauricio Pochettino fångats på bild under ett lunchmöte tillsammans med Manchester Uniteds tidigare tränarlegendar Alex Ferguson i stadsdelen Mayfair i London.

Bilderna väcker frågan om detta är ett försöka att locka över argentinaren från nordöstra London.

Pochettino har visserligen uttalat att han har en muntlig överenskommelse med Tottenham att stanna till 2021, men enligt uppgifter till Daily Mail arrangerades dagens lunchmöte för att det finns ett ömsesidigt intresse.

Sir Alex hyllar Pochettino

Sir Alex har tidigare också uttryckt sin beundran för Pochettino för tidningen.

– Han har varit fantastisk. Tottenham har ett dåligt facit av managers, ingen tvekan om saken. De har haft så många olika över åren, men den här killen är stabil, sa Ferguson och tillade:

– Du ser honom aldrig tappa humöret och sättet hans lag spelar intygar vilket bra jobb han gör.

Tottenham är inför den sista omgången av Premier League på andra plats i tabellen.

Tar laget poäng mot Newcastle på söndag hamnar klubben före ärkerivalen Arsenal i ligan för första gången sedan säsongen 1994/1995.

ARTIKELN HANDLAR OM