Premiär i kväll för en ny jättesatsning

Sportbladet tillsammans med Viasat Sport gör ”You'll never watch alone”

Sportbladet och Viasatsport.se gör en gemensam jättesatsning online på Premier League.

Missa inte premiären på nya webb-programmet ”You'll never watch alone”.

– Det är alltid roligt att jobba med Premier League. Intresset för den ligan tycks vara oändligt, säger Sportbladets Erik Niva.

I kväll är det premiär för ”You'll never watch alone” – ett program om världens mest populära fotbollsliga.

– Viasats rättigheter och TV-kompetens i kombination med vår ledande ställning inom digitala medier gör det här till ett extremt lovande samarbete för både publik och annonsörer, säger Håkan Andreasson, chef Sportbladet.

Höjdpunkter och snackisar

Sportbladet och Viasat Sport gör en gemensam onlinesatsning med fokus på det hetaste som händer i Premier League. Programmen är 20 minuter långa och bjuder på höjdpunkter, snackisar och bilder från den engelska högstaligan.

Samarbetet omfattar även highlights och annan journalistik under återstoden av säsongen.

– Premier League är inne i ett extremt laddat läge med dramatik kring alla streckstrider. Därför känns det häftigt att ge fansen något extra i slutspurten, med Sportbladet som har läsarna och vi själva som har tv-tittarna, med ännu en satsning rörande världens populäraste liga, säger Viasat Sports programchef Per Nunstedt.

”Snacka om Liverpools offensiv”

Det är ett profilstarkt startfält i ”You'll never watch alone”. Programledare är Robert Tennisberg och i magasinen medverkar bland andra fotbollsexperterna Magnus Pehrsson, Erik Niva och Kalle Karlsson.

– Det är alltid roligt att jobba med Premier League. Intresset för den ligan tycks vara oändligt, säger Sportbladets Erik Niva.

Första programmet handlar bland annat om Premier Leagues formstarkaste lag.

– Jag vet inte hur mycket jag får avslöja, men vi kommer i alla fall att snacka en del om Liverpools offensiv, säger Kalle Karlsson.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN