Gren hotade avslöja sanningen för media

Övergångssåpan kring Mats Gren är över.

Nu är han klar som sportchef för IFK Göteborg, men det krävdes ett hot om att gå till pressen.

– Jag har sagt från början att finns det ingen lösning på långfredagen så tänker jag gå ut i tidningarna, säger han till fotbollskanalen.se.

Ni kan historien vid det här laget, Mats Gren presenterades som sportchef för IFK Göteborg innan klubben var överens med Jönköping Södra där han hade kontrakt året ut. En härva med svåra förhandlingar tog vid, men nu är det alltså helt bekräftat, Mats Gren är med omedelbar verkan sportchef för "Blåvitt".

Spelarna i J-Södra informerades av Gren på långfredagens träning.

– Det känns jävligt bra. Det uppstod en konstig och dum situation direkt och efter det blev hela förhandlingarna infekterade från början, säger han.

Hotade gå till media

Själv har Mats Gren varit tyst under hela övergångshistorien. Men nu berättar han att det var nära att han själv gick ut och tog bladet från munnen om vad som låg bakom de trassliga förhandlingarna.

– Jag har sagt från början att finns det ingen lösning på långfredagen så tänker jag gå ut i tidningarna. Jag vet vad som gjorde det infekterat från början, men nu har vi hittat en lösning, säger han.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN