Di Maria: Min dotter mådde dåligt

avFredrik Jönsson

Foto: AFP

Angel Di Maria vantrivdes – på alla plan.

27-åringen berättar om den tuffa tiden i Manchester United.

– Livet i England var tufft. Min dotter mådde dåligt, säger Angel Di Maria enligt Le Parisien.

Angel Di Maria var ett superköp för Manchester United förra sommaren – klubben betalade runt 680 miljoner kronor till Real Madrid.

I somras gjorde argentinaren en ny uppmärksammad övergång.

PSG betalade 600 miljoner kronor för 27-åringen - som stal ett rekord från Zlatan Ibrahimovic.

Det är ingen hemlighet att Di Maria inte trivdes så bra i Manchester United. I en intervju med Le Parisien pratar han om tiden i England.

– Jag spelade inte så mycket och det var tufft att följa Champions League på tv efter att ha vunnit med Real Madrid, säger Di Maria till den franska tidningen.

– Ärligt talat så var vi inte lyckliga. Det var okej i början, men sedan blev allting komplicerat. Livet i England var tufft, det är inte lätt för en sydamerikan. För vissa fungerar det, men för andra är det svårare. Jag hade inte heller någon bra relation med managern (Louis van Gaal). Så att gå till Paris var den bästa lösningen för mig.

”Min dotter mådde dåligt”

I februari i år hade Di Maria inbrott i sitt hem i Manchester United. Efter det valde klubben att skydda stjärnan med säkerhetsvakter.

– Efter det fanns det ingen anledning att stanna. Min familj mådde inte bra, min dotter mådde dåligt. Så det viktigaste var att lämna Manchester, säger Di Maria, som tror att livet blir mycket bättre i Paris.

– Ja, det tror jag. Från det lilla jag har sett så känns Frankrike mer som Spanien och Portugal. Så just nu är vi hundra procent nöjda med tillvaron.

Di Maria ser fram emot att spela med Zlatan.