Rehn får lämna Dif: Man måste vara realistisk

FOTBOLL

Stefan Rehns tid i Djurgården är snart över.

Han tror inte själv att han får något nytt kontrakt med klubben.

- Det blir nog inte så, säger han.

Foto: Hej då, Djurgården.

När Djurgårdens headcoach Kjell Jonevret hoppade av sitt uppdrag valde klubben att plocka in Anders Grönhagen för att leda laget de avslutande sex omgångarna i allsvenskan. Detta trots att man redan hade två tränare tillgängliga i klubben, Stefan Rehn och Lasse Sandberg.

- Vi har inte nått de resultat som vi hade hoppats och det är bara att acceptera att man ville ha in en ny röst i omklädningsrummet, säger Stefan Rehn.

Tror inte på förlängning

Till nästa år talar mycket för att det blir fler nya röster. Stefan Rehn sitter på ett kontrakt som går ut efter säsongen och han tror inte att det blir någon förlängning.

- Jag tror nog att det blir en hel del nytt till nästa år. Jag har trivts jättebra i klubben, men man måste vara realistisk. Det blir nog inte så och då får man kanske öppna ögonen och se sig om efter något annat.

Han har ännu inte fått något definitivt besked från Djurgården om vad som kommer att hända efter säsongen. Han lever med andra ord i ovisshet om sin framtid.

- Det är väl inte så roligt, men sådan är verkligheten. Man kanske får bli målare igen, skrattar han.

Varit aktuell för IFK

Att han vill fortsätta som fotbollstränare råder det dock ingen tvekan om. Sportbladet har tidigare berättat om IFK Göteborgs intresse för Stefan Rehn. Själv ligger han lågt.

- Jag är inte klar för IFK Göteborg. Det finns folk som har hört av sig, men jag nämner inga klubbar.

Daniel Sjöberg

ARTIKELN HANDLAR OM