Zlatan eller inte Zlatan

FOTBOLL

Inter-stjärnan delar sportbladet.se:s läsare i två läger.

Zlatan missade en mängd fina lägen i matchen mot USA.

Inte konstigt att diskussionen i forumet kom att handla om honom.

Sverige gjorde vad de skulle och lyckades besegra USA. Det blev ett mål av Kim Källström tillslut. Innan dess hade dock Zlatan hunnit med att bomma en mängd chanser. Diskussionen som delar Sverige fick därför fart på sportbladet.ses forum.

Signaturen Knowless har valt sida: "Hur många chanser ska Zlatan få? Än en gång får han spela och Allbäck är bänkad!!! Jag struntar i Zlatans teknik och talang han får ha hur mycket av det som helst men i landslaget så presterar han inte. Kan det bero på att zlatan spelar för sig själv och är inte intresserad att representera något annan än sig själv?".

Zlatan och Elmander på topp

Signaturen Rainhold håller dock på Zlatan och tycker sig se en ljus framtid i hans samarbete med Johan Elmander: "Zlatan och Elmander på topp från start känns helt rätt! Men, byt ut en mittfältare för att plocka in Rosenberg på topp, flytta ner Elmander bakom Zlatan och Rosenberg.. Den där Elmander, han är en riktig kämpe, springer och ger aldrig upp... Mera mål! Det är det som gäller... Elmander kan nog leverera ett par läckra passningar till de båda skåningarna på topp".

Kim Källström har ju haft det lite svårt i landslaget, men hans mål måste ändå ha stärkt hans chanser att bli ordinarie. Signaturen Majsan håller på Kim: "Läser mål för mål-referatet här och efter gnäll på Källström att han missar tre gånger, så sätter han den ju. Kim Källström är Sveriges mest underskattade anfallare".

ARTIKELN HANDLAR OM