La Liga

”Begär bara en gratis anfallare av klass”

Av: 

Patrik Brenning

FOTBOLL

Mourinhos ödmjuka krav

José Mourinho och Jorge Valdano.
José Mourinho och Jorge Valdano.

José Mourinho står fast vid att Real Madrid behöver en ny anfallare, något som skapat en kontrovers med sportchefen Jorge Valdano.

Men portugisen tycker inte att hans krav är speciellt hårt.

– Allt jag begär är en anfallare som är gratis, eller kostar en halv miljon eller 250 000 (euro), säger Mourinho enligt Marca.

Efter skadan på Gonzalo Higuain har José Mourinho krävt en ny anfallare. Enligt spansk press har det skapat en kontrovers mellan honom och sportchefen Jorge Valdano.

Men Mourinho anser inte att han begär för mycket.

”Jag är tacksam”

– Det finns två typer av coacher: de som glömmer vad klubben gjort på sommarens marknad och begär 40 eller 50 miljoner (euro) att värva för och de som är tacksamma för vad som gjorts under sommaren, säger Mourinho.

– Jag är tacksam och vet vad klubben köpt de senaste två åren. Jag är tacksam så allt jag begär är en anfallare som är gratis, eller kostar en halv miljon eller 250 000 (euro).

Enda problemet är att det måste vara en anfallare som går rakt in i ett av världens bästa lag. Klubben fortsätter därför att försöka övertala Hamburg att släppa 34-årige veteranen Ruud Van Nistelrooy.

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

La Liga