”Är här för att köpa Tevez”

FOTBOLL

Argentinaren får veta sitt öde inom 24 timmar

Manchester City är klara med sin utredning kring Carlos Tevez.

Inom 24 timmar kommer 27-åringen få reda på sitt öde – samtidigt som brasilianska Corinthians nu flugit till England för att försöka köpa anfallaren.

– Vi är här för att inleda samtal, säger sportchefen Edu enligt The Mirror.

Manchester City stängde av Carlos Tevez i två veckor och startade en intern utredning efter att argentinaren vägrat bli inbytt i Champions League-matchen mot Bayern München. Enligt The Mirror är internutredningen nu avslutad.

”Här för att inleda samtal”

Tevez flyger tillbaka till Manchester från Argentina på tisdagen och kommer då få reda på om hans kontrakt med klubben rivs. Samtidigt har också en annan delegation landat i England.

Enligt den engelska tidningen är brasilianska Corinthians sportchef, gamle storspelaren Edu, i Manchester för att försöka köpa loss Tevez.

– Vi är här för att inleda samtal och se hur situationen är. Vi ska se om vi kan nå en överenskommelse, säger Edu enligt tidningen.

”Fansen vill ha honom”

– Sedan ska jag åka till Brasilien och tala med presidenten och se om vi kan göra något. Det är en hel del saker att fundera på här. Men han är väldigt berömd i Brasilien, alla älskar honom och fansen vill ha honom.
Corinthians försökte köpa Tevez i somras men City värderade då anfallaren till motsvarande 515 miljoner kronor. Enligt The Mirror har den prislappen nu halverats vilket även ska ha gjort Milan och Real Madrid intresserade.

ARTIKELN HANDLAR OM