Serie A

Drömmål av Beckham

Av: 

Daniel Sjöberg

FOTBOLL

Vill stanna i Milan

Här firar David Beckham sitt drömmål.

Mot Genoa kom andra fullträffen i Serie A.

Nu vill Milan behålla Beckham, och Beckham vill stanna.

– Att spela här är en dröm, säger han till Corriere della Sera.

Det hade gått 32 minuter när David Beckham fick chansen att lägga upp bollen långt ute till vänster för en frispark. Alla räknade med att det skulle komma ett inlägg från engelsmannen, men han lät den magiska högerfoten prata igen och överraskade alla genom att skjuta ett hårt skruvat skott mot närmaste stolpen. Målvakten Rubens Fernando Moedim Rubinho blev totalt överraskad och även om han reagerade snabbt och fick en hand på bollen var han aldrig nära att rädda.

LA Galaxy arga

Målet var Beckhams andra för Milan sedan han kom. Det förra gjorde han i söndags mot Bologna när Milan vann med 4–1 och därefter gjorde klubben klart att de vill köpa loss mittfältaren från LA Galaxy, något som Galaxy reagerat starkt på. Men nu tycks Beckham själv vara inställd på att stanna.

– Att spela här är en dröm för alla fotbollsspelare. Men att bestämma sig är inte enkelt, det är en fråga som tar tid, säger han i Corriere della Sera.

Den åttonde mars går lånekontraktet med Milan ut och då vill Galaxy givetvis ha tillbaka sin superstjärna.

– Jag har kontrakt och jag har stor respekt för Galaxy. Men att spela för Milan är något speciellt. Jag visste att jag skulle trivas, men jag trodde inte att jag skulle trivas så mycket. Men om det handlar om karaktär, jag är en respektfull person, säger Beckham.

Milito kvitterade

Något lyckligt slut på onsdagskvällen blev det dock inte för Beckham. Hans fullträff till trots så tappade Milan poäng. Med tre minuter kvar kvitterade Diego Milito för gästerna och därmed tappade Milan mark i kampen med serieledarna Inter som nu är åtta poäng före. Däremot tog man in en poäng på Juventus som förlorade med 2–1 borta mot Udinese.

ANNONS

Se alla matcher från Serie A och La Liga på C More!

Extern länk från C More

Beställ här!

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Serie A