Zlatan Ibrahimovic

Stängs av för sin tatueringschock

Av: 

Patrik Brenning

FOTBOLL

Zlatan missar stormatchen

Zlatan Ibrahimovic ville av någon anledning visa upp sina nya tatueringar mot Caen.

Nu stängs svensken av för att ha dragit av sig tröjan.

Enligt L'Equipe missar 33-åringen stormatchen mot Monaco.

Den har kallats Frankrikes El Cashico och räknas som en stormatch, trots att Monaco i år haltar på femte plats i Ligue 1. Men det blir ett Monaco-PSG utan Zlatan Ibrahimovic.

Efter att 33-åringen satt 1-0-målet mot Caen drog svensken av sig sin tröja och visade upp ett helt gäng nya tatueringar på kroppen. Eftersom det är förbjudet att ta av tröjan under matchen varnades Zlatan mycket riktigt.

Tredje varningen

Enligt L'Equipe var det anfallarens tredje varning på mindre än tio matcher vilket resulterar i en automatisk avstängning. Enligt tidningen blir det i matchen mot just Monaco den 1 mars.

På torsdag ska ligan dessutom avgöra om 33-åringen ska straffas för incidenten med Romain Hamouma i mötet med Saint-Etienne.

– Jag hoppas att det här inte kommer påverka deras beslut. För mg var han redan avstängd (mot Monaco) eftersom han är kallad till disciplinnämnden men jag hoppas att det här inte påverkar deras dom eftersom det är en helt annan fråga, säger tränaren Laurent Blanc irriterat enligt L'Equipe.

ANNONS EXTERN LÄNK

JACKPOTT – 25 miljoner på Stryktipset. Missa inte att skaffa andel i Sportbladets supersystem för 550 kr i jakten på 13 rätt | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Zlatan Ibrahimovic

Ligue 1

PSG, Paris Saint-Germain FC

Tatueringar