Stjärnan: ”Trött på clowner som sprider skit”

FOTBOLL

Dani Alves går till attack mot transferryktena

Igår rapporterade spanska tidningen Marca att Dani Alves var klar för PSG.

Nu dementerar 31-åringen ryktena.

– Tror ni verkligen på vad de säger? Jag är lite trött på att höra clowner sprida skit, skriver han på sin Instagram.

Till sommaren går Dani Alves kontrakt med Barcelona ut. Enligt Marca är det klart att han då kommer att hamna i Zlatans Paris Saint-Germain.

Tidningen säger sig ha vida detaljer om övergången som innebär att 31-åringen går som Bosman till den franska storklubben. Högerbacken ska ha blivit erbjuden ett treårskontrakt som ger honom omkring 82 miljoner kronor om året.

Enligt tidningen har Barcelona försökt få Dani Alves att stanna genom att erbjuda honom ett ettårskontrakt där han får omkring 54 miljoner kronor.

Går till attack mot spanska löpsedlar

Men Dani Alves själv säger att inget av det här är sant. På Instagram kan man se honom hålla upp spanska löpsedlar där det står om hans övergång. Så här skriver han själv:

”Tror ni verkligen på vad de säger? Jag är lite trött på att höra clowner sprida skit. Jag älskar den här klubben (Barça) på grund av allt jag upplevt och det jag har kvar framför mig här, men om jag en dag måste lämna kommer jag visa samma bollar som jag gjort för att ta mig dit jag är och kommer säga det själv. Jag behöver inte någon clown som pratar för mig.”

ARTIKELN HANDLAR OM