Gimnastic släpper Tobias Grahn gratis

”Jag utesluter ingenting”

Tobias Grahns tid i spanska Gimnastic är av allt att döma över. Klubben är beredda att släppa svensken gratis och nu söker han en ny arbetsgivare.

– Min första prioritet är att stanna utomlands, säger Grahn.

Tobias Grahn.
Tobias Grahn.

Enligt danska sporten.dk kan Tobias Grahn nu bli aktuell för en återflytt till Danmark. Mästarlaget Aalborg, där Grahns förre tränare Bruce Rioch nu huserar, håller koll på den 28-årige mittfältaren.

– Jag ska inte sticka under stolen med att min första prioritet är att stanna i utlandet och utvecklas. Men jag pratar ofta med Bruce Rioch och jag har ett bra förhållande till honom. Aab spelar i Europa och har ett bra lag så jag utesluter ingenting. Inte heller att komma tillbaka till Danmark för en tid. Ibland måste man ta ett steg tillbaka för att ta två framåt, säger han till sporten.dk.

Är förhoppningsfull

Oavsett lösning så står det helt klart att Grahn måste hitta en ny klubb. För i Gimnastic tycks han inte ha någon framtid.

– Vi tittar på några möjligheter, för det är klart att jag inte går var som helst. Det ska vara en klubb med sportsliga ambitioner och som pasar mig. Men jag har svårt att föreställa mig att jag stannar i Gimnastic och det kräver också att jag går ner i lön. Jag är rätt förhoppningsfull att min agent ska hitta en ny bra klubb för mig, säger han.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN