Ajdarevic: ”De har dödat mig här”

Foto: JOHAN BERNSTRÖ M / BILDBYR ÅN
FOTBOLL

Han flyttade från Örebro till Aten.

Sedan dess har Astrit Ajdarevic tränat stenhårt.

– Du, jag kan säga att jag aldrig varit så vältränad. De har dödat mig här, säger 26-åringen till Nerikes Allehanda.

Astrit Ajdarevic valde att lämna Örebro SK för AEK Aten. Direkt efter semestern anslöt han till den grekiska klubben. 26-åringen har tränat stenhårt sedan dess, gått ner sju kilo på 16 dagar.

”Det här är min chans”

– Du, jag kan säga att jag aldrig varit så vältränad. De har dödat mig här. Sju kilo på 16 dagar, det blir man inte av med hur som helst. Inte en ledig dag har jag haft på två-tre veckor. Det har varit tufft och man har lite skavanker. Men jag är här för att göra något stort, det här är min chans att visa vem jag är, och jag ska ta den, säger Ajdarevic till Nerikes Allehanda.

– Jag förväntas prestera, självklart är det så, och det är inget som stör mig. Jag har höga krav på mig själv. Det här är min chans, och jag tänker ta den. Jag är här för att göra något stort.

Kan debutera i morgon

I morgon kan Ajdarevic göra ligadebut i Grekland. Panetolikos väntar för Ajdarevic och hans lagkamrater. Men han vet inte om det blir speltid ännu.

– Jag vet inte än om jag ska spela, det får vi reda på i kväll eller imorgon, säger 26-åringen.

AEK Aten slutade på andra plats i fjol. I skrivande stund är de på femte plats. Daniel Majstorovic är sportchef för klubben och landslagsmannen Jakob Johansson spelar på mittfältet.