Enes Smajlovic målskytt när Ljungby sänkte Åryd

Av:  Sportbladets textrobot

Målet i första halvleken av Enes Smajlovic blev matchens enda när Ljungby vann med 1–0 (1–0) hemma mot Åryd i division 3 sydöstra Götaland i fotboll.

– En tight match med mycket kamp. Svaga första 15 minuter i första halvlek där Åryd mycket väl kunde gjort både ett och två mål men vår målvakt räddade oss. Efterhand tog vi oss in i matchen jämnade ut och gjorde ett vackert mål av Enes Smajlovic. Svajjig start på andra igen men vi hittar tillbaka. Möjligheter att stänga matchen genom att göra 2-0 fanns men istället blev det en kamp att hålla 1-0 tiden ut, vilket lyckades med hårt arbete, kommenterade Ljungbys assisterande tränare Per-Åke Antonsson.

Åryds tränare Ivan Spahic om matchen:

– Vi gör en klockren match sätt till helheten, men vi missar tyvärr för mycket. Det känns surt och jag lider med grabbarna men i slutändan är de vi själva som sätter krokben på oss själva.

Ljungby har tio poäng och Åryd har sju poäng efter fem omgångar.

Lördag 29 augusti möter Ljungby Sölvesborg borta 15.00 och Åryd möter Lagan hemma 14.00.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.