Riskerar tolv år efter pistolviftning

Av: Per Bohman

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Tolv år bakom galler.

Det riskerar Barcelonastjärnan Arda Turan.

Den turkiske fotbollsspelaren ska ha viftat med en pistol och knäckt näsan på en popstjärna.

Det har länge varit på väg utför för 31-årige turkiske fotbollsstjärnan Arda Turan. Mittfältssnidaren är icke önskvärd i Barcelona och har lånats ut till Basaksehir, där han stängdes av i 16 matcher för att ha attackerat en domare. Turan knuffade, hotade och förolämpade domaren och belönades med den längsta avstängningen turkisk fotbollshistoria.

Bröt hans näsa

Det slutar inte där. Turan ska ha hamnat i ett bråk med den turkiska popstjärnan Berkay Sahin förra veckan. Fotbollsspelaren ska ha brutit artistens näsa efter att ha stött på Sahins fru.

Efter bråket ska Turan, enligt AFP som hänvisar till turkiska medier, ha begett sig till sjukhuset där sångaren vårdades, beväpnad med en pistol, och bett om att bli skjuten och förlåten.

Långt fängelsestraff

På sociala medier har Turan gjort ett uttalande där han bekräftar att han hamnade i bråk under sin lediga dag på den aktuella platsen, men han förnekar att det skulle handla om "heder".

Nu riskerar han ett tolv och ett halvt års långt fängelsestraff. Turan står, enligt nyhetsbyrån Anatolia, åtalad för sexuella trakasserier, olaga vapeninnehav och misshandel.

Foto: TT NYHETSBYRÅN/ NTB Scanpix
Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.